top of page

Gruppe

Öffentlich·40 Mitglieder

Program De Trimis Sms-uri GratuitNu demult scriam de SMSGlobal.com, un site excelent de trimis SMS-uri, dar care din păcate oferă doar 25 de SMS-uri pe cont, care odată şi odată se termină.Din fericire avem două alternative la care putem apela când aceste SMS-uri se termină.Prima alternativă este mesajgratuit.ro, un site de trimis SMS-uri gratuit de care am dat de curând.
Program De Trimis Sms-uri GratuitCrearea contului este rapidă şi simplă, introducem un nume, un email iar apoi o să primim în căsuţa de email un mesaj de confirmare, de unde nu trebuie decât să accesăm link-ul primit.După accesarea link-ului o să primim pe email o parolă, cu care ne logăm pe site (mesajgratuit.ro).Acum limita noastră este de 5 SMS-uri gratuite pe zi.Site-ul funcţionează excelent iar SMS-urilor trimise nu le iau mai mult de 15 secunde să ajungă la destinatar.


O a doua alternativă este 2prieteni.net.La fel ca şi în cazul lui mesajgratuit.ro, acesta ne oferă 3 SMS-uri gratuite / zi, cu un cont obligatoriu.Facem contul rapid, îl validăm din căsuţa de email şi ne apucăm pe trimis SMS-uri.


Am incercat primul site. Sms-ul ajunge rapid la destinatie, cel putin la mine ca am trimis pe Vodafone. Partea mai putin frumoasa e ca are cod captcha pe site si l-am gresit de cateva ori pana sa trimit mesajul si ca isi face reclama in sms-uri. Si in loc de un sms se trimite doua, unul il trimite ei inainte, sa-l anunte pe destinatar sa nu raspunda la acel nr. afisat in mesaj ca numarul apartine mesajgratuit.ro, iar apoi primeste si msj meu cu ce-am scris in el si la urma textul mesajgratuit.ro


Vă amintiţi de febra SMS-urilor gratuite trimise de pe Internet? Îţi făceai un cont şi putea să trimiţi unul sau trei SMS-uri gratuite pe zi. Ea a trecut de mult, operatorii oferind la ora actuală un număr foarte mare de SMS-uri în reţea. În acest context apare aplicaţia SMS Gratuit Romania, o aplicaţie pentru Android care are descrierea în denumire. Ea necesită conexiune la Internet şi funcţionează cu toate cele cinci reţele de telefonie mobilă din ţara noastră.


Orice SMS trimis către un număr din România se taxează la fel. Diferit se taxează doar SMS-urile către numere internaţionale. Primirea unui SMS, indiferent de ţara de provenienţă, este gratuită.


Pentru trimiterea de SMS-uri in masa va recomand Robo-sms.com. Este un soft specializat in trimiterea de campanii de sms ce poate fi folosit si de catre persoanele fizice dar si de catre companii, in mod deosebit pentru cei din urma, avantajul fiind ca se poate folosi API gratuit. Puteti trimite pana la 12.000 SMS-uri pe luna si in functie de pachet pretul ajunge la 0.0020 EU/SMS. Nu esti legat de abonament lunar sau alte taxe. Se poate folosi pentru orice domeniu : banci, asigurari, transport, curierat, notificari, alerte etc. Se pot programa campanii din timp, clientii pot raspunde mesajelor si se poate crea si o sectiune de chat individual. Campaniile se pot urmari in timp real, se pot crea liste specifice iar rata de trimitere este de 1 sms/3 secunde. Se pot conecta 3 dispozitive si atunci veti avea 3 sms/3 secunde. Succes!


Specialiştii ne sfătuiesc să ştergem mesajele de acest gen pe care le primim şi să blocăm numerele care ni le-au trimis. Sub nicio formă nu trebuie să accesăm link-urile din mesaj. De asemenea, este bine să avem instalat un antivirus pe telefon, chiar şi unul gratuit.


Cum poti face oamenii sa trimita mesaj de inscriere in programul tau de marketing mobil?Este destul de simplu: oamenii sunt motivati de reduceri, cupoane si lucruri GRATUITE. Asa ca ofera o bautura sau un aperitiv gratuit, un discount de reducere, etc daca trimit un mesaj cu cuvantul tau cheie la numarul scurt 1868. Vor trebui apoi sa arate mesajul text pentru a se bucura de premiu.


Făcând un scurt rezumat, testul nostru a arătat că poţi trimite cu adevărat sms gratuit în toate reţelele, dacă foloseşte siteul smsgratis.ws, şi poţi trimite fără probleme sms-uri către Orange şi Vodafone dacă foloseşti mesajgratuit.ro şi oye.ro.


Info

Willkommen in der Gruppe! Hier können Sie sich mit anderen M...
bottom of page